Всеукраїнський конкурс "Кіберніндзя"

У рамках Національного Місяця кібербезпеки вперше в Україні для студентської та учнівської молоді відбудеться заочний конкурс під назвою “Кіберніндзя”, що проходитиме з 11 жовтня до 18 листопада 2021 року.

Конкурс проводиться з метою формування національної свідомості, художньо-естетичної культури, креативного мислення школярів та студентів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій та кібербезпеки. Він покликаний реалізувати творчий потенціал, підвищити інтерес до безпечного користування інтернетом, а також стимулювати безпечне використання інформаційних технологій.
Для школярів “Кіберніндзя” буде проводитися в трьох вікових категоріях:
  • учасники 8 – 10 років повинні будуть виконати графічний плакат з кібербезпеки або Scratch-гру з кібербезпеки;
  • учасники 11 – 14 років - анімацію з кібербезпеки, відеоролик на тему кібербезпеки, або взяти участь в CTF (Capture the Flag)-змаганні;
  • 15 – 17 років - зробити інтерактивну інфографіку, вебсторінку з кібербезпеки або взяти участь у CTF-змаганні.
 Юні переможці отримають цінні призи: графічні планшети, смартфони, ноутбуки, набори для відеозйомки, набори з робототехніки Лего MindStorm, а головні призи - навчальний курс з подальшою міжнародною сертифікацією (CEH| Certified Ethical Hacker v11 - за 1-ше місце, CND| Certified Network Defender v2 - за 2 місце, CSCU| Certified Secure Computer User - за 3 місце) та практика в профільному підрозділі компанії “Octava Defence”.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дистанційне навчання

Вебквест з інформатики для учнів 8-х класів